Vi hjälper våra kunder att förverkliga sina idéer

Åke Back Målare har renoverat många kontor, vid den typen av uppdrag brukar kunder efterfråga smidighet då vi ofta målar samtidigt som arbeten pågår.

Dags för en renovering hemma – måla om eller tapetsera? Behöver kontoret en uppfräschning?

Välkommen till målerifirma Åke Back Måleri AB. Ett familjeföretag i Täby som har varit verksamt i över 40 år. Vi arbetar i Stockholmsregionen för privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av måleriarbeten, t.ex. totalrenovering av lägenheter, villor och kontor. För att kunna erbjuda våra kunder bästa service arbetar vi med snabba och effektiva metoder. Vi har alltid mycket god planering och använder oss av en modern maskinpark. Vi utför måleriuppdrag både inomhus och utomhus. Vi hjälper ofta till att kvalitetsbedöma och ge råd om hur utomhusfasader ska bearbetas. För att kunna utföra specialuppdrag som t.ex. golvslipning och saneringsuppdrag arbetar vi även med underentreprenörer. Kontakta oss när det gäller:

  • Tapetsering
  • Våtrum
  • Invändig & utvändig målning

 

Vi är tack vare vår långa erfarenhet i branschen mycket stolta att vi kan erbjuda kunniga, engagerade och effektiva målare till alla våra kunder. För att kunna erbjuda våra kunder det bästa håller vi oss ständigt uppdaterade om nya material, färger och tekniker som krävs för att kunna erhålla en god kvalitet. Vi är mycket noggranna och håller alltid hög kvalitet på arbetet vi utför. Inget målerijobb är för stort eller litet för oss. Vi gillar en utmaning och hjälper kunderna att förverkliga sina idéer.

I hemmiljöer efterfrågas ofta punktlighet, därför planerar vi våra arbeten tillsammans med kunden. Vi försöker lösa alla praktiska problem så smidigt som möjligt.

Åke Back Målare gör alla former av måleriuppdrag: tapetsering, våtrum, utvändig och invändig målning. Tillsammans med underentreprenörer utför vi även golvslipning, kakling av våtrum, högtryckstvättning, saneringsuppdrag m.m.